Oldal kiválasztása

Keresd legközelebbi rendezvényünket

okt
25
hét
Programok – 2021. őszi szünet
okt 25 @ 10:00 – okt 26 @ 19:00
Programok - 2021. őszi szünet

Október 25.

Fedezzük fel az Üllői Jégpályát!

Ha már itt van a szomszédban, miért is nem próbáljuk ki? S ha tetszik, még talán oda is fogunk szokni! Gyertek velünk korizni az őszi szünetben! Kunné Kántor Katalin tanárnő vállal a helyszínen egy kis alap oktatást, úgyhogy a korcsolyázás nemtudás, ne legyen akadálya ennek a jó kis programnak!!!

Ecserről indulás – Ecserre érkezés

Program időtartama 2 óra (10-12 óráig, plusz az utazás)

Részvételi díj 3.500 Ft

Ecseri gyerekeknek és / vagy Lakys diákoknak 30 % kedvezmény, tagsági díjjal rendezett egyesületi tagoknak pedig 50 % kedvezmény van a részvételi díjból.

A helyszínen lehetőség van korcsolya bérlésre, élezésre!

https://jegkristaly.hu/

Október 26. - Esőnap október 28.

Marsbéli utazás – Gánt

 

Egy újabb fantasztikus kaland kedvenc Geológusainkkal!!

„Helló Gánt! Jönnek az ecseri felfedezők! Ha igazán különleges helyre szeretnél eljutni, tarts velünk! A népszerű, kiépített gánti bauxitbánya csak egy a sok közül. Mi a többi bányát is megmutatjuk Neked, amelyek legalább olyan izgalmasabbak, mint a közismert. Hogyan zajlott a bányászat, mi is az a bauxit, hogyan ragad oda a nyelvedhez? Játékok közepette minden kérdésre kiderül majd a válasz. Marsbéli tájon marsbéli túrát teszünk. Meghódítjuk ezt az elvarázsolt, kietlen, vörös világot! A marslakó szépségversenyen olyan fotók készülnek majd Rólatok, ami biztosan bekerül a családi fotóalbumba. Fokozzuk a feszültséget! Az utolsó bányában Te magad is gyűjthetsz ősmaradványokat, ásványokat, amiket haza is vihetsz. Csak az igazi geológusok találnak ide! Marsbéli tájon, fantasztikus kalandok, kellemes túrázás! Ne hagyd ki! Gyere velünk!
Geolotours”
https://geolotours.com/

A teljes napos program része egy 1,5 km és egy 3 km gyalogtúra, ezzel számoljatok! Szabadtéri program lévén esőnappal is tervezünk, ami azt jelenti hogy kedvezőtlen időjárás esetén a kirándulás október 28-ra tolódik! 

Indulás Ecserről – Érkezés Ecserre
Részvételi díj 6.000 Ft

Ecseri gyerekeknek és / vagy Lakys diákoknak 30 % kedvezmény, tagsági díjjal rendezett egyesületi tagoknak pedig 50 % kedvezmény van a részvételi díjból.