Oldal kiválasztása

Sok megkeresést, segítség kérést kap egyesületünk. Segítséget kérnek a szülők, akiknek nincs lehetőségük nyaralni, de mégcsak szabadságot sem kivenni, hogy gyermekükkel legyenek, ezért szeretnék gyermeküket jó kezekben tudni. Sajnos, több napközis tábor szervezését nem tudunk vállalni, azonban összeraktunk egy igencsak élménydús hetet augusztus első hetére. Az első 4 nap aktív kirándulós-csavargós, az 5. nap megpihenős, lazulós…

Nézzük csak mire is számíthattok pontosan!

 

Augusztus 2. hétfő

A napot a Hajógyári szigetek csúzdaparkjában kezdjük, majd a csavargást a Csodák Palotájába folytatjuk. A Csodák Palotája kiállítóterének a megtekintése, a játékok kipróbálása, már Önmagában érdekes program, de mi megspékeljuk
– a Science Show megtekintésével a Öveges teremben
– a csoport részt vehet a 4 féle szabadulószoba egyikében – A Vészhelyzet, A mérnök szobája, A világjáró és A megújulóváros – hogy ki-melyikbe az nagyban a részvevők számától és életkorától fog függni. De a lényeg, hogy szabadulunk!!!
A hétfői CSOPA kirándulásra hideg élelem csomagolásával kell készülni.

 

Augusztus 3. kedd

A napot a Jászberényi Állat- és Növénykertben kezdjük, ahol egy játékos totó kitöltésével ismerkedhetnek meg a gyerekek a park érdekességeivel, részt vehetnek látványetetéseken valamint meglátogathatják a nemrég megnyitott lepkeetetőt is!
A ZOO után a program a szintén jászberényi, Sasközpontban lesz, ahol testközelből ismerkedhetnek a gyerekek sasokkal, ölyvökkel, baglyokkal, vércsékkel…
A Sasközpontba érve meleg ebéd várja a csoportot.

 

Augusztus 4. szerda

Pár évvel ezelőtt már szerveztünk kirándulást a Poroszlói Ökocentrumba. Sikeres kirándulásaink egyike, ezt bizton állíthatom, bár lehet, hogy nem minden anyuka örül a csuromvizesen hazaérkező gyerekeknek, hogy miért, hát járjatok utána,! Programok részletesen:
– szabadidőpark (csónakázó tó tutajokkal, kötélpályákkal, rönkjátszótér, dámszarvas- és őz-bemutató, kormorántelep, pelikán-tó, fácán-fogoly telep, halász-skanzen, tájház, baromfiudvar, magyar óriás nyúl bemutató, kalandbejárat, hódmedence, ékszer- és mocsári teknős bemutató, bagoly- és egerészölyv röpde, réti sas bemutató, állatsimogató, vörös róka kifutó, madárpark, őshonos birka félék bemutatója)
– idegenvezetés, csoportkísérés az Ökocentrum épületében
– kilátó torony
– 3D mozi (12 perces természetfilm a Tisza-tóról 3D-ben, a mozi 50 férőhelyes)
– kishajós kirándulás a Tisza-tavon (útvonal: Ökocentrum, Eger-patak, Kis-
Tisza, Sulymos átjáró, Kubik gödrök , Ökocentrum)
A poroszlói kirándulás is tartalmaz meleg ebédet a csoportnak.

 

 Augusztus 5. csütörtök

A csütörtöki nap kalandját a Geolotours Kft. szervezi a gyerekeknek. A júniusi ipolytarnóci kiránduláson nagy sikert arattak, remekül összeállított program, nulla unatkozással, minden résztvevő érdeklődését felkeltve és fenntartva. És most megnézzük Visegrádot is, az ő szemükön, azaz egy geológus szemén keresztül! Ki gondolná? Tényleg érdekes!  Vigyázz Visegrád, jövünk!

Ez az a hely, ahol már annyi minden történt. Óriás vulkánok lőtték hamujukat az égbe, majd formáltak hegyeket, melyeket csikorogva vágott ketté a Duna. Források fakadtak az eltérő keménységű kőzetek határán, majd az életet adó vízre falvakat, várat emeltek az emberek. Még a térség három királya is idejött rendezni ügyeit és most jövünk mi is!
Lovak helyett ma gyorsan sikló bobokkal száguldunk a domboldalon, olyan gyorsan, hogy még a félelem is lemarad. A Mogyoróhegy egy igazi gyerekparadicsom. Itteni főhadiszállásunkról indulva felfedezzük a hegy minden rejtett zugát. A vadasparkban muflonok és szarvasok rágcsálják szénájukat, egy tanösvényen végighaladva megfigyeljük a térség növényvilágát, és azt hogyan tud a víz életet adni és rombolni. A lezúduló áradat olyan mély vízmosást vágott a hegybe, hogy egy függőhídon kell átkelnünk a továbbhaladáshoz. A Boglárka forrásnál megtöltött kulacsokkal visszatérve, felfrissülve, kezdődik a Dínó-számháború, ahol a szem, a láb és az ész fog megküzdeni egymással.
Ha még bírod, irány a Dunapart! Kavicsok és kagylók között válogathatsz, ott, ahol a Duna úgy csobog, mint egy kis patak. Úgy, ahogy néhány száz kilométerrel fentebb, forrásához közel teszi. És itt beindul a Kőtörő Kavicsgyár. Megnézzük mit rejt a kavicsok belseje. Mi több, haza is viheted, amit találtál!
A visegrádi kirándulásra hideg élelemmel kell majd készülni.

 

Augusztus 6. péntek

Csavargunk persze… de a hét végére kitikkadunk… úgyhogy megbújva az Ecseri Rábai Miklós Művelődési Ház klímával hűtött nagytermében, levezetésképp, egy játékokkal teli fullos napot tartunk! Aki járt már nálunk akár klub alkalmon, akár napközis táborban, tudja, hogy pénteken sem fog unatkozni! Társas HEGYEK, vetélkedők, csocsó, ha nincs nagy meleg lehet számháború a parkban… és még sorolhatnám napestig… de nem fogom!!! Gyertek és lazuljunk együtt!
A lazulós nap tartalmaz meleg ebédet a gyerekek számára.

 

Pár fontos infó, és az eddigiektől eltérő “menetrend”

– ha több gyermeket szeretnél felíratni a programra, kérlek külön-külön jelentkezést adj le!!!
– a program elsősorban gyerekeknek szól, ha szeretnél szülőként a kirándulás napján velünk tartani, jelezd kérlek a megjegyzés rovatban. Ezzel felkerülsz a jelentkezők listájára, de a végleges visszaigazolással mindenképp várj! A gyermek díját utalhatod, de a sajátod a véglegesítésig kérjük várj! Megértésed köszönjük!

 

Részvételi díj

8.000,- / nap / gyermek VAGY
35.000,- / hét / gyermek

A díjak nem minden esetben tartalmaznak étkezést, a fenti programtervben olvashatjátok, hogy mely napokon kell hideg élelemmel készülni. Természetesen, a kirándulásokat megelőzően, minden jelentkezőnek részletes információt fogunk küldeni, a weboldalon megjelentetett információkon túl.

A fenti díjakból ecseri gyerekeknek és / vagy Laky-s diákoknak 15% kedvezményt, tagdíjjal rendezett egyesületi tagoknak 30% kedvezményt biztosítunk.

 

Kedvezmény kódok

Ecseri gyerekek 15 % kedvezmény érvényesítéséhez használják jelentkezéskor a KIR_15_ kuponkódot, tagdíjjal rendezett tagok keressék az egyesület vezetőségét, számukra külön küldjük a kedvezmény kódot!

 

 Az elmúlt 1-1,5 év váratlan eseményeire való tekintettel, a programváltoztatás jogát fenntartjuk!